Wij horen graag hoe u de kraamtijd heeft ervaren.


Maaike

Lieve Jannie, 

Voor de tweede keer ben je bij ons wezen kramen en wat was het weer een mooie, fijne en gezellige week. Je hebt ons heerlijk verzorgd en ook Eva vond het maar wat leuk! 

Wie weet tot de volgende keer. 

Liefs,

Koen, Maaike, Eva en Nina

dinsdag 10 maart 2020 20:36
Elleke en Koen

Beste Tiny,

Via deze weg willen we je heel erg bedanken voor je goede zorgen, vele tips en plezierige aanwezigheid in ons gezin. We hadden ons in de kraamtijd geen betere hulp kunnen wensen en we zullen je zeker aanraden bij vrienden en bekenden. 

Met vriendelijke groet,

Elleke & Koen

maandag 24 februari 2020 20:23
Danielle

Bedankt voor de bijzondere kraamtijd bij ons Ingrid! Wat hebben we genoten en kijken er met een fijn gevoel op terug. Een mooi week om te herinneren dankzij de fijne zorg!

dinsdag 18 februari 2020 21:07
Peters

Lieve Jannie, 

 

Wat waren wij blij dat jij ons een extra steuntje in de rug gaf na 5 dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen. 

We hebben in de overige dagen veel van je geleerd en zijn je enorm dankbaar, ook voor je gezelligheid!

Finn is heerlijk door je verzorgt en ook ik mocht zeker niet klagen. 

 

Dank je Jannie, je bent echt een topper!!

 

Veel liefs, 

 

Fam Peters

maandag 17 februari 2020 20:10
Simone

Lieve Henny,

wat een fijn mens ben jij zeg! Super bedankt voor de fijne kraamweek. Wij hebben genoten van de goede zorgen voor zowel moeder en kind als voor de rest van t gezin! Jouw betrokkenheid, gezelligheid en zorgzaamheid hebben wij enorm gewaardeerd! 

Mocht je op zoek zijn naar Kraamzorg dan raden wij Henny zeker aan. Een fijne vrouw met kennis en die duidelijk van aanpakken weet! 

Lieve Henny, nogmaals dank!

 

lieve groetjes 

 

Frank, Simone, Babbette, Bregtje en Beitske 

woensdag 12 februari 2020 16:28
Familie Keek

Lieve Henny,

 

De derde keer voor ons dat we mochten genieten van een heerlijke kraamweek. Ondertussen zijn we al aardig op elkaar ingespeeld en draait ons huishouden gewoon verder door jouw lieve zorgen voor ons allemaal. Dit zodat er alle rust is om de baby te leren kennen en zelf te herstellen van de bevalling. Ook deze week was (weer) een heerlijke start van een nieuwe gezinssituatie.

 

Je bent een top(vak)vrouw!

 

Lieve groeten van Rick, Mieke, Anne-Marlijn, Elivia en Florine

maandag 10 februari 2020 13:00
Iris

Lieve Henny,

 

Wat hebben wij een gezellige en fijne kraamweek gehad. Wat hebben wij veel van jou geleerd. Je hebt ons zoveel vertrouwen gegeven. Je hebt een warme persoonlijkheid en geduld. Ik stond op het punt om de handdoek in de ring te gooien met het geven van borstvoeding, maar jij hebt er voor gezorgd dat ik er van kan genieten en dat het pijnloos is geworden. 

Bedankt voor al jouw goede zorgen en je luisterend oor. Hopelijk mogen nog heel veel gezinnen genieten van jouw als kraamverzorgende. 

Dank je wel voor alles! 

Liefs Iris, Tom en Romée

zondag 05 januari 2020 13:21
Familie Blitterswijk

Lieve Jannie,

Begin december mochten wij ons derde kindje in ons gezin verwelkomen en jij kwam een weekje voor ons zorgen. We kijken terug op een heerlijke kraamtijd dankzij jouw liefdevolle zorg voor ons alle vijf. Als kraamvrouw heb ik me heerlijk door jou in de watten laten leggen en heb ik oprecht genoten van deze bijzondere week. Jouw nuchtere kijk, gezelligheid en warmte maken jou een top kraamverzorgster! 

Heel veel dank voor jouw aanwezigheid in ons gezin in deze bijzondere periode!

Ben je op zoek naar een kraamverzorgster? Zoek dan niet verder want bij Kraamzorg Dronten zit je zeker goed!

Lieve groeten,

Jan, Betty, Wessel, Anouk en Jilles

woensdag 01 januari 2020 07:36
Soumaya

Lieve Tiny,

 

Bedankt voor de gezellige kraamperiode. Ik heb veel van je geleerd ondanks dat dit me tweede kindje is. Je nuchtere en deskundige blik is waardevol. Mijn man en dochter vonden je een leuke spontane vrouw. Wij vinden dat je je werk met liefde doet. Ik zal iedereen in mijn omgeving je aanraden. Je bent op een positieve manier betrokken geweest bij ons gezin.

 

Liefs, 

Soumaya, Mohamed, Hafsa & Amin

vrijdag 27 december 2019 19:58
Wouter, Lotty en Menno

Lieve Tiny,

We kijken mede dankzij jou positief terug op onze kraamweek. We hebben veel geleerd van je. Met jou nuchterheid, deskundigheid en humor heb je ons enorm geholpen. 

Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en je gezelligheid!

Liefs Wouter, Lotty en Menno

woensdag 20 november 2019 12:18
Bianca

Lieve Jannie, 

Jij hebt er voor gezorgd dat wij een kraamweek hebben gehad om nooit te vergeten. En dat is ons heel dierbaar want deze tijd komt nooit meer terug. 

Je hebt ons op en top verzorgd en oh wat was het gezellig!

 

Enorm bedankt voor je goede zorgen, warmte en gezelligheid!

Voor iedereen wie Jannie nog krijgt als kraamhulp... Ze is een cadeautje, geniet ervan. 

 

Een hele dikke knuffel van Gerard, Bianca en kleine Femm. 

donderdag 31 oktober 2019 22:18
Tim en Helena


Lieve Jannie,

Last minute kregen wij te horen dat wij i.v.m. familieomstandigheden een andere kraamhulp kregen. Helemaal uit Dronten kwam jij een week lang vrolijk over de stoep. Wat hebben wij een heerlijke en ontspannen kraamweek gehad. We hebben echt genoten! En Milan vond jou['Tineke' ;) ] ook geweldig.

Heel veel liefs,
Tim, Helena, Milan & Lara.

maandag 21 oktober 2019 14:29
Leen, Jos en Karlijn

Lieve Henny, 

Toen we naar huis mochten met Karlijn vonden we dat best spannend maar toen jij daar was, wisten we dat het goed zou komen. In een week tijd hebben we ontzettend veel van je mogen leren en genieten, het was een hele fijne tijd! Nogmaals bedankt voor jouw goede zorgen en hopelijk tot een volgende keer.

 

Liefs van Leen, Jos en Karlijn

zaterdag 05 oktober 2019 00:11
Willeke

Liefste Jannie,

 

Wat hebben wij een heerlijke week gehad. Gelijk uit je vorige gezin naar ons toegekomen. Je bent echt een ontzettend harde werker. Bedankt voor je professionaliteit en gezelligheid! Dankzij jou geef ik gewoon borstvoeding! Nogmaals bedankt voor onze goede start thuis.

Liefs Jarno, Willeke en Senn

woensdag 25 september 2019 14:20
Gerben Rianne en Marit

Na een prima thuisbevalling waarbij Hennie heeft geassisteerd, heeft zij ons op een hele fijne manier ondersteund gedurende de eerste week. Hennie heeft een prettige persoonlijkheid en weet precies wat er nodig is als je voor het eerst voor je kleintje gaat zorgen. Niets moet en alles mag. Wij kijken met een goed gevoel terug op de kraamweek, mede dankzij Hennie! Hennie, nogmaals hartelijk dank!

zondag 18 augustus 2019 11:19
Familie Leusink

Hi Tiny, 

 

Je hebt ons een hele fijne en relaxe kraamweek bezorgd. Je zorg, nuchtere houding, je droge humor en deskundigheid, maken je een topper van een kraamverzorgende! 

 

Dank je wel voor afgelopen week! 

 

Groetjes

Henk Jan en Zwanine, Madé en Róan 

zondag 28 juli 2019 13:43
Leonie

Lieve Jannie, 

 

Onze heldin! Super spannend om je eerste kindje dan daadwerkelijk vast te hebben en te beseffen dat je eigenlijk heel weinig weet..

Maar gelukkig werd dit snel minder door jouw expertise en relaxte manier van werken. 

Wij hebben heel veel geleerd, maar ook heel veel gelachen! Dat is ook super fijn, om in ontspannen sfeer alle tips & tricks aangereikt te krijgen. 

Nu moeten we het samen doen, wat ons dankzij Jannie zeker gaat lukken, maar toch missen we je al wel! 

 

Liefs Stephan en Leonie

maandag 22 juli 2019 09:40
Marieke

Lieve Ingrid,

Begin april heb jij ons geholpen met Sem. Wat een fijne week was het! Je hebt ons veel geleerd en daar zijn we je ontzettend dankbaar voor. Ook hebben we gezellige gesprekken gehad en heb jij onze kraamweek tot een groot succes gemaakt.

Inmiddels zijn we ruim twee maanden verder, maar we hebben het nog regelmatig over je. 'Weet je nog wat Ingrid toen zei?' 

Dank je wel voor alles!

Liefs Jeff, Marieke en Sem

maandag 17 juni 2019 16:05
Elena

Lieve Ingrid,

 

Wat hebben we weer een fijne week gehad mede dankzij jouw goede zorgen. Fijn dat je ook bij ons 3e wondertje kon komen kramen. 

Bedankt voor de gezelligheid, de leuke gesprekken en het lachen. Ook je goede zorg voor Hannah en Naline hebben we erg gewaardeerd. We gaan je nog missen  

 

Liefs,

Juan, Bianca, Hannah, Naline en Elena

 

maandag 17 juni 2019 10:05
Carianne

Bedankt Ingrid!!

Wat een fijne (verlengde) week hebben wij met jou gehad. Dank voor de lol, gesprekken en uiteraard je goede zorgen en hulp bij de planning; want hoe doe je dat nu met 2 kinderen?!!
Ik sterk nog rustig even verder aan, misschien spreken we je in het dorp nog eens.

Waarschijnlijk niet tot een volgende keer, maar dat ligt aan ons, niet aan jou!

Liefs,
Pleun, Marien, Frans en Carianne

maandag 20 mei 2019 13:28
Jarno Linda Melle en Jidde

Lieve Henny,

 

Super super mega bedankt dat jij als mijn tante voor de tweede keer bij ons bent geweest in deze bijzondere tijd! We hebben weer heel erg genoten van je gezelschap en weer superveel van je kunnen leren. We hopen dat je nog héel veel mensen zo blij mag maken met jouw hulp! 

 

Veel liefs,

 

Jarno, Linda, Melle en Jidde

woensdag 23 januari 2019 18:29
Kevin, Iris en Tygo

Lieve Jannie,

Ontzettend bedankt voor de afgelopen 8 dagen. Wij hebben ontzettend veel van je geleerd, maar ook ontzettend genoten van jouw gezelschap! Je hebt ons super die spannende eerste dagen doorgesleept met rust, kalmte en humor. 

Heel erg bedankt!

 

Liefs, 

Kevin, Iris en Tygo

woensdag 23 januari 2019 16:00
Koen, Maaike en Eva

Lieve Jannie, 

In oktober ben je bij ons geweest en wat hebben we een leuke, leerzame en gezellige week met elkaar gehad. Dankzij jou hebben wij heel erg van de kraamweek genoten! Mocht Eva in de toekomst een broertje of zusje krijgen, dan zouden wij het heel fijn vinden als je er weer in de kraamweek bij bent.

Een dikke kus en veel liefs,

Koen, Maaike en Eva

dinsdag 22 januari 2019 16:07
Elsemieke

Lieve Jannie,

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek! Voor ons was het de eerste keer dat we dit mochten meemaken. Alles was nieuw en spannend. Gelukkig zorgde Jannie voor een fijne/stabiele situatie in huis. Ze nam rustig de tijd en legde alles goed uit en overlegde met ons wat handig was in de dag planning. Denk hierbij aan wanneer te gaan wandelen, voor het eerst in bad/onder de douche. We kijken er met een warm gevoel naar terug en missen Jannie stiekem nog steeds een beetje. Iedereen verdient een Jannie in haar kraamweek!

Heel veel liefs, 

Friso, Elsemieke en Elena 

maandag 21 januari 2019 13:46
Tom, Marieke en Cato

Lieve Jannie, 

 

Superbedankt voor de fijne tijd. We zijn meer dan tevreden en vooral blij over hoe het samen met jou ging, zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamweek. Je bent echt een engel! 

zaterdag 12 januari 2019 07:16
Powered by JoomVita VitaBook
Meer Tonen load all

Waarom kiezen voor Kraamzorg Dronten:

 • Uw wensen

  Tijdens de inschrijving kunt u aangeven wat uw wensen zijn zodat u tijdens de kraamtijd volledig kunt genieten van uw kindje.
 • Regionaal

  Alle kraamverzorgsters wonen in de Gemeente Dronten.
 • Korte lijnen & 24/7 bereikbaar

  U heeft rechtstreeks contact met de kraamverzorgster. Ook werken wij nauw samen met de verloskundigenpraktijk.
 • 1
 • 2
Newborn foto's beschikbaar gesteld door