Je baby verstaan vanaf dag één? Dat kan!


Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een sterk auditief geheugen, heeft ontdekt dat alle baby’s vanaf de geboorte vijf geluidjes maken. Deze geluidjes hebben ieder een specifieke betekenis. Namelijk één voor honger, moeheid, een boertje wat dwars zit, darmkrampjes en ongemak (te warm, te koud, vieze luier, te veel prikkels).
Deze woordjes worden veroorzaakt door reflexen van het kindje, gecombineerd met geluid en zijn daardoor over de hele wereld in alle culturen hetzelfde.

Mijn naam is Henny de Ridder, woonachtig in Dronten met mijn man en kinderen. Ik ben 10 jaar werkzaam als zelfstandig kraamverzorgende. Vorig jaar heb ik de scholing Dunstan babytaal gevolgd en een verdiepende scholing wat mij nu officieel Dunstan Babytaal Trainer maakt.

Deze scholing is bedoeld voor aanstaande ouders en voor ouders van een baby in de leeftijd van nul tot drie maanden oud.
De workshop wordt bij je thuis gegeven aan ongeveer 5 stellen.

Lijkt dit je wat en wil je graag wat meer informatie?
Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk tot snel!

Henny De Ridder
DunstanBabytaal trainer
Bekijk hier een korte video over Dunstan Babytaal

Waarom kiezen voor Kraamzorg Dronten:

 • Uw wensen

  Tijdens de inschrijving kunt u aangeven wat uw wensen zijn zodat u tijdens de kraamtijd volledig kunt genieten van uw kindje.
 • Regionaal

  Alle kraamverzorgsters wonen in de Gemeente Dronten.
 • Korte lijnen & 24/7 bereikbaar

  U heeft rechtstreeks contact met de kraamverzorgster. Ook werken wij nauw samen met de verloskundigenpraktijk.
 • 1
 • 2
Newborn foto's beschikbaar gesteld door